חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
בטטה
בטטה

בטטה ברולה

בטטה ברולה ב-2 מצרכים בלבד, מתכון לקינוח מעולה אחרי ארוחה בשרית ובמיוחד אחרי גריל או ערב מעשנה
5
Cooking Time
80 דק'
Difficulty Level
קל
חלבונים
שומנים
פחמימות
בטטה ברולה
5
Cooking Time
80 דק'
Difficulty Level
קל
בטטה ברולה ב-2 מצרכים בלבד, מתכון לקינוח מעולה אחרי ארוחה בשרית ובמיוחד אחרי גריל או ערב מעשנה
חלבונים
שומנים
פחמימות

מצרכים

בטטה גדולה
250 גרם
2 כפות סוכר
40 גרם

אופן ההכנה

01
01
מחממים תנור ל-200 מעלות. במגש מניחים מלח גס ומעל את הבטטה. מכניסים לתנור למשך שעה ורבע.
02
02
מוציאים את הבטטה מהתנור, ״מנקים״ מהמלח שנדבק, מניחים על צלחת ההגשה ומפזרים סוכר באחידות
03
03
מדליקים ברנר ושורפים את הסוכר עד לקבלת צבע קרמל. מוכן בתאבון – יש להגיש חם.
טיפ מהדוד:

אהבתם את המתכון?

אנא דרג את המתכון שלנו
1/5

מאמרים של דוד משה

איך לשמור על אבוקדו טרי לאחר שימוש
30 2025
איך לשמור על אבוקדו טרי לאחר שימוש
אבוקדו טרי, כמה זה טעים וכמה לא נעים שהוא משחיר, במאמר זה אנו נעבור על מספר טיפים שיכולים לשמר את האבוקדו טרי לכמה ימים ע"י פעולות פשוטות
#אבוקדו
30 2025
Views5116
סוגי אבוקדו – המדריך המלא
24 2025
סוגי אבוקדו – המדריך המלא
הירק הקרמי הזה לא רק טעים אלא גם עמוס בשומנים בריאים וברכיבי תזונה חיוניים. האבוקדו הפך למרכיב אהוב בסלטים, כריכים ואפילו בקינוחים חדשניים.
#אבוקדו
24 2025
Views918
האם בטטה בריאה? מה הם היתרונות הבריאותיים של הבטטה
9 2025
האם בטטה בריאה? מה הם היתרונות הבריאותיים של הבטטה
בטטה בריאה? עדיפה על תפוח אדמה? מה הם היתרונות הבריאותיים של הבטטות ולמה אנחנו ממליצים לצרוך אותן
#בטטה
9 2025
Views2468
תודה רבה
הצטרפותך לרשימת התפוצה של דוד משה בוצעה בהצלחה, אנו מקווים שהתוכן באתר מעניין אותך ויספק לך ערך ותועלת.

אנו משתמשים בעוגיה. כאשר אתה מבקר באתר זה, Dod Moshe יכול להשתמש בטכנולוגיה בתעשייה הנקראת cookie. קובצי cookie הם פיסות נתונים קטנות המאוחסנות באופן זמני במחשב או במכשיר הנייד שלך ומבטיחות שהאתר פועל בצורה יעילה יותר. Dod Moshe משתמש בתת-מערכת "תרבות דיגיטלית"כדי לאסוף נתונים סטטיסטיים. בהתבסס על נתונים אלה, אנו הופכים את האתר שלנו לטוב ויעיל יותר עבור המשתמשים.